Caută
Close this search box.

Bicicletă fără roți ajutătoare de la Decathlon

Recent i-am schimbat bicicleta Freyei și am ales să mergem pe o bicicletă roz, fără roți ajutătoare, pe care am cumpărat-o de la Decathlon.

Nu am vrut să-i mai punem roți ajutătoare pentru a o impulsiona să învețe să meragă cât mai repede pe două roți.

După prima ieșire cu noua bicicletă am tras două concluzii: Freya nu se simte confortabilă dacă nu o susțin, iar spatele meu protestează după treizeci de minute de mers cocoșat.

Tot cei de la Decathlon ne-au oferit soluția pentru cele două probleme.

Am plecat de acasă cu gândul de a-i atașa bicicletei un set de roți ajutătoare, pentru a-i permite Freyei să utilizeze bicileta, dar în magazinul din Brăila nu mai aveau roți ajutătoare.

Am găsit în schimb un lucru și mai interesant, un mâner special conceput pentru bicicletele mai mari.

Mânerul se atașează de bicicletă în locul roților ajutătoare, se reglează pe înălțime, nu necesită cheie pentru montaj și este acoperit cu burete pentru confort.

După ce am montat pe bicicletă acest mâner care-mi permite să stau drept în timp ce fata pedalează, am rezolvat problema cu durerea de spate, dar am descoperit alta. Freya a căpătat încredere, știe că o susțin, și pedalează din ce în ce mai repede, îmi cam scoate sufletul alergând în spatele ei. Va trebui să-mi cumpăr o pereche de role pentru a putea ține pasul cu ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!