Caută
Close this search box.

Chiar super – filmul care te face să-ți apreciezi copilul

banner- film

Ne place să mergem la filme animate în familie. Freya este încântată ori de câte ori mergem să vizionăm un film nou la cinema.

Săptămâna trecută am văzut filmul Chiar super și vă pot spune cu mâna pe inimă că este chiar super. Acesta este realizat plecând de la preconcepția pe care o au părinții legată de copiii lor.

Cu toții ne dorim ca aceștia să fie cei mai deștepți din curtea școlii, cei care să fie buni la toate activitățile extrașcolare și să știe să scrie și să citească înainte de a scăpa de pampers.

Suntem dezamăgiți când așteptările nu coincid cu realitatea, când cel sau cea mică este un copil normal, pe care nu-l putem pune să presteze cine știe ce act artistic atunci când ne întâlnim cu prietenii.

Peste ani, copilăria trebuie să-i aducă copilului amintirile frumoase pe care le-a trăit împreună cu familia, nu clipele în care era certat pentru că nu realiza corect un anumit lucru.

Îți recomand cu căldură să mergi împreună cu copilul la film, vei privi din altă perspectivă relația cu el și vei ajunge să-l prețuiești în primul rând pentru existența acestuia în viața ta.

Chiar super – trailer dublat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!