Caută
Close this search box.

De ce să ții cont când îți cumperi o ușă metalică

Te-ai apucat să-ți renovezi apartamentul sau casa și a sosit momentul să-ți alegi ușa de la intrare. Vrei să fie metalică, să arate bine (este primul lucru pe care-l văd cei care vin în vizită), să ofere protecție sporită și să aibă un preț decent.

Dar nimeni sau aproape nimeni, cel puțin eu nu m-am gândit, nu urmărește următorul aspect: dacă se va strica broasca ușii pe care o cumpăr, cât de ușor voi găsi o altă broască pentru a o înlocui.

Povestea mea pe scurt:

Anul trecut, prin luna martie, ne-am renovat apartamentul și printre multele lucruri înlocuite, am schimbat și ușa de la intrare. Noua ușă am achizițonat-o de la un magazin Brico Depot din Brăila urmărind fix cele patru criterii de la începutul articolului.

După vreo șapte luni de utilizare ni s-a blocat broasca de la ușă. Ca orice om am demontat-o și am început să iau la pas toate magazinele de feronerie și hypermarket-urile de bricolaj din Brăila și Galați.

Când colo ce să vezi, surpriză, nimeni nu comercializează broască similară cu cea de la ușa mea – broască inferioară SAP Design cu închidere în trei puncte.

Am intrat pe site-ul producătorului, nimic, nici una de vânzare. Le-am dat mail, solicitându-le ajutorul, nici un răspuns.

Am mers și am sunat la cei care comercializează aceste uși – Bella Casa, și, ce să vezi, producătorul nu poate pune la dispoziția clienților, nici contra cost, alte yale pentru ușile pe care le produc.

Motivul, cel puțin cel invocat de vânzător, este acela că aceste yale sunt produse în Belarus și din cauza războiului nu mai pot fi importate. Cel mai probabil cei de la Bella Casa mai au stoc fix pentru ceea ce produc.

Sfatul meu, dacă nu vreți să aveți bătăile mele de cap, este să fugiți de ușile produse de Bella Casa și să verificați mai întâi dacă puteți achiziționa separat și yale pentru uși, că nu pui ușa în perete și gata, nu mai umbli la ea o viață.

Dacă ai o ușă Bella Casa și ți s-a defectat yala de unde ai cumpărat una nouă?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!