Caută
Close this search box.

De ce am revenit la blogging?

la cafea

După aproape patru ani în care nu am scris un articol am trecut peste multe obstacole și am acumulat multe lecții pe care doresc să le împărtășesc.

Între timp, m-am căsătorit cu fata care-mi este alături de peste 17 ani, ne-am cumpărat o casă, un cămin pentru fetița noastră scumpă.

Când s-a născut Freya am constatat că îmi plac în continuare blogurile, îmi place să citesc articole din diferite domenii atunci când aceasta doarme ca un îngeraș.

Așa că, după ce m-am gândit și răzgândit, după ce am întors-o pe toate părțile ceva vreme, am luat decizia să mă reapuc de blogging.

De ce?

După cum ar spune B.U.G. Mafia: „E pentru suflet, e pentru minte”. Îmi doresc ca acest loc virtual să devină locul în care să revin cu regularitate atunci când vreau să împărtășesc o experiență de viață, să fac o recomandare sau să vin cu argumente împotriva unui lucru care nu-mi place.

Acest articol introductiv ține loc de testimonial și scrisoare de intenție, va fi baza activității mele viitoare de blogger la care mă voi întoarce de fiecare dată când îmi voi pierde motivația și mă voi îndepărta de drum.

Acestea fiind spuse, sper să mă ridic la înălțimea așteptărilor pe care mi le-am stabilit și să purced împreună cu tine, cel care ți-ai rupt câteva minute din viață pentru a citi aceste rânduri, într-o aventură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!