Caută
Close this search box.

Recomandare de doctori dentiști pentru copii în Brăila

black and white dentist chair and equipment

Poate nu suntem singurii care au căutat un doctor dentist pentru copii în Brăila, de aceea scriu această recomandare, să rămână aici și să vă fie la fel de utilă și vouă, pe cât ne este nouă.

În cazul în care căutați un doctor dentist la care copilul să meargă fără teamă vă recomandăm Clinica Stomatologică Dental Pulse.

Pe la vârsta de doi ani și jumătate au început să-i apară fetiței carii și să se plângă de dureri de dinți. Am căutat disperați un doctor stomatolog, mai nimeni nu vroia să lucreze cu un copil atât de mic. Când auzea freza, Freya se speria și nu vroia să stea cu nici un chip pe scaun.

Am ajuns la Dental Pulse la recomandarea altui doctor dentist care ne-a îndrumat să încercăm o anestezie, un lucru care, din câte am înțeles, nu se recomandă copiilor atât de mici.

Norocul nostru și al Freyei a fost că am găsit un super doctor dentist care interacționează cu ea, îi explică fiecare etapă ce trebuie realizată și o lasă să pună mâna pe ustensile.

Am reușit să-i rezolvăm toate problemele de dentiție. Acum mergem la dentist fără teamă. Clinica este echipată cu aparatură de ultimă generație, iar atmosfera este plăcută, cu muzică pe fundal, desene animate în cabinet și tot felul de animăluțe lipite pe pereți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!