Caută
Close this search box.

Dragă, unde-s banii! – carte de educație financiară

Vă recomand o carte de educație financiară pe înțelesul tuturor: Dragă, unde-s banii!, scrisă de Adrian Asoltanie.

Sunt câteva obiceiuri care m-au ajutat să trec cu bine de anumite perioade mai dificile din viață, unul dintre acestea fiind cititul de cărți motivaționale.

Dacă nu ai citit încă nimic din acest segment, dar vrei să înțelegi unde îți pleacă banii și cum poți face să fii mai stabil financiar, incepe prin a citi această carte.

Adrian ne vorbește din propria experiență, ne dă sfaturi practice despre cum putem economisi și cum putem gestiona mai bine resursele pe care le deținem.

Dragă, unde-s banii!, este structurată foarte bine, poți deschide cartea la capitolele care te interesează pentru a descoperi câteva sfaturi utile.

Vrei să-ți achiziționezi o casă nouă, un autoturism de ultimă generație sau vrei să începi să investești la bursă?, în carte vei găsi câteva sfaturi bune de urmat. Mi-a plăcut foarte mult următoarea concluzie trasă de Adrian: atunci când îți achiziționezi proprietăți sau bunuri pe credit nu de la bancă te împrumuți, ci de la tine, cel din viitor. Căci tu vei renunța la lucruri din viitor pentru a putea avea în prezent un autoturism nou sau o casă nouă.

Educația financiară este un domeniu la care noi, românii, suntem deficitari, pe ultimile locuri din Europa, și acest lucru se vede cu ochiul liber în deciziile financiare pe care le luăm zilnic.

Spre deosebire de activele materiale pe care le deținem, investiția în dezvoltarea noastră personală prin acumularea de cunoștințe ne va fi utilă cât timp vom trăi, nu ignorați acest capitol de care depinde bunăstarea familiilor noastre peste ani.

Cartea poate fi achiziționată atât din librării fizice, eu am găsit-o în Cărturești, cât și de pe site-ul autorului Dragă, unde-s banii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!