Caută
Close this search box.

Gata, s-a dat startul la prostit electoratul

red check mark on box in close up view

Gata, s-a dat startul la prostit electoratul, au început stimabilii politicieni să-și prezinte pe unde pot mărețile realizări, iar unde acestea lipsesc, grandioasele promisiuni.

Ieri mi-au apărut pe TikTok doi politicieni. Emil Boc, Primarul Clujului, era într-o sesiune de întrebări și răspunsuri. Clujenii întrebau diverse, Boc le răspunea direct sau cu eschivă. Este de apreciat că și-a făcut timp pentru a intra în legătură cu votanții pe platforma unde aceștia își petrec din ce în ce mai mult timp.

Costel Fotea, Președintele CJ Galați a început să urce pe aceeași rețea filmulețe cu realizările mandatului în desfășurare, dar și cu planurile pe care le are pentru Județul Galați în viitor. N-am fost pe fază să văd dacă mai spune ceva legat de aeroportul din Galați.

Nu știu dacă TikTok este cea mai sigură platformă pe care îți poți răspândi mesajul electoral.

Nici la Brăila, domnul Primar, Viorel Marian Dragomir, nu stă cu mâinile în sân, e mai simplu la dânsul, nu cred că există contracandidat. Am văzut ieri pe Facebook o postare de-a dânsului. Oare are vreun plan legat de partea turistică a Brăilei?

Vă recomand ca în perioada următoare să vă înarmați cu răbdare, să luați totul cu puțină sare și cel mai important: Mergeți la vot!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!