Caută
Close this search box.

Grădina Mare din Brăila, loc de ieșit pentru familiile cu copii mici

Brăila dispune de câteva locuri populare de agrement, unul din acestea fiind Grădina Mare, un loc cu verdeață frecventat mai ales de familiile cu copii mici.

Ai la dispoziție un loc amenajat pentru joacă, grijă mare căci oficialitățile nu au obținut aprobarea de funcționare pentru acesta. Asta înseamnă că, în caz de accident, nu poți da vina pe administrația locală.

Aleile sunt ideale pentru role, trotinete sau biciclete, iar băncile oferă refugii de odihnă la umbră.

Nu sunt de acord cu terasele care servesc mici, mirosul de grătar nu-i cel mai potrivit pentru un asemenea loc, dar poate alții ies în Grădina Mare pentru a bea o bere la halbă și a mânca mici.

Consider că următoarea investiție ar trebui direcționată către un sistem de irigații automat, te doare inima să vezi iarba uscată sau petice în care aceasta nu mai există. Se lucrează de zor, sper să fie și cu spor, la reabilitarea Castelului de Apă, deci vom mai avea o atracție în Grădină.

Grădina Mare, împreună cu Parcul Monument și Faleza Dunării ar trebui tratate ca locuri de patrimoniu, diamante de verdeață în jungla betoanelor și ar trebui administrate și protejate corespunzător, atât de conducerea urbei, cât și de brăilenii care beneficiază de acestea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!