Caută
Close this search box.

Monopoly Junior – un board game pentru copii mici și mari

I-am cumpărat Freyei sau, mai bine zis, ne-am cumpărat pentru întreaga familie board game-ul Monopoly Junior și am rămas cu gura căscată când am văzut cât de mult îi place să ne ia chirie de fiecare dată cânt aterizăm pe una din proprietățile ei.

În momentul de față Freya are 3 ani și 7 luni, nu este primul board game pe care-l deține, dar este cel mai complex.

Spre deosebire de Monopoly clasic, Monopoly Junior vine cu reguli simplificate, cumperi prorietăți, dar nu le poți transforma în hoteluri pentru că o partidă ar dura prea mult și copilul și-ar pierde interesul.

Banii din hârtie au fost înlocuiți cu niște carduri cu animăluțe, iar operațiunile bancare sunt foarte ușor de realizat, Freya le-a prins în câteva ture.

Pe lângă faptul că petrecem timp de calitate împreună, jocul o învață noțiuni de bază despre finanțe, bani, chirie și deținerea de proprietăți imobiliare.

Pentru cei mici este foarte ușor să deprindă anumite concepte jucându-se. În plus, timpul petrecut făcând activități împreună cu cei mici e neprețuit pentru un adult care are tot felul de lucruri de manageriat zilnic.

Gândiți-vă că mulți dintre cei care acum suntem adulți și am copilărit imediat după căderea comunismului nu am beneficiat de jucării, singurele ocazii când mai primeai ceva erau de Crăciun și ziua de naștere, rar primeai vreo jucărie din senin.

Noi am achiziționat jocul din librăria Cărturești situată în incinta Brăila Mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!