Caută
Close this search box.

Dacă sunteți pasionați de Napoleon, mergeți și vedeți filmul lui Ridley Scott

Ridley Scott a produs o nouă capodoperă cinematografică, filmul Napoleon, în care Joaquin Phoenix deține rolul principal, este epic.

Am citit câte ceva despre Napoleon, micul corsican care, prin geniul lui militar și administrativ, a reușit să transforme Franța într-o putere formidabilă. Ca și alții probabil, și eu mi l-am imaginat întotdeauna ca pe un erou, tocmai de aceea vizionarea acestui film este un must pentru cei interesați de personaj.

Perspectiva în care Ridley Scott ni-l prezintă pe marele Împărat este una inedită. Acesta ni-l aduce în față, nu pe marele conducător de oști, ci pe omul Napoleon, cu emoțiile, cu temerile, cu defectele și greșelile care, în cele din urmă, i-au adus atât faima, cât și sfârșitul.

Scenele cu celebrele bătălii par desprinse din alt film celebru regizat de Scott, și anume: Gladiatorul.

Joaquin Phoenix face un rol memorabil, imaginea acestuia cred că se va confunda cu cea a lui Napoleon.

Pentru a vă bucura de spectacolul cinematografic care se așterne în fața ochilor, lăsați prejudecățile acasă și fiți deschiși, doar așa veți fi transportați în epoca napoleoniană.

Vă recomand să-l vedeți. Mai mult ca sigur va fi unul din filmele lansate în 2023 care va câștiga câteva premii Oscar, dacă nu chiar premiul pentru cel mai bun film. Joaquin nu cred că trebuie să-și facă prea multe griji, la cum a jucat, sigur va pleca acasă cu celebra statuetă.

Abia aștept să-l revăd, căci este un film ce trebuie revăzut.

Napoleon – Trailer final

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!