Caută
Close this search box.

Pe scurt despre nesimțirea celor din bloc

brown wooden floor

De o perioadă de timp, blocul în care locuim nu mai beneficiază de serviciile unui îngrijitor. După o discuție avută cu administratorul și președintele de asociație s-a ajuns la concluzia că n-are rost să căutăm o altă persoană care să măture scara blocului, oricum colocatarii comentau că serviciul prestat nu este direct proporțional cu banii plătiți.

Ok, zic, ne organizăm noi, că nu-i mare treabă să ieși să mături și să speli o dată pe săptămână scara blocului. Dar ce să vezi, persoanele care se dau mari burghezi – stai la etajul patru cu cățel, purcel, copil și conduci mașină de două ori mai scumpă decât apartamentul, sunt fix cei care fac cea mai mare mizerie pe scară.

Dacă nu poți respecta efortul depus de ceilalți, nu mai zic să contribui la acest efort în vreun fel, ce pretenție să mai emit pentru respectarea legilor țării.

Vrem o țară ca afară, dar să nu fim noi cei care pun umărul la acest efort. Sunt conștient că în fiecare bloc se găsesc persoane speciale, cei ce se consideră deasupra sclavilor cu serviciu, cu rate la bancă și copii mici.

Puterea exemplului nu are niciun fel de putere, iar nesimțirea domnește nestingherită.

În condițiile în care suntem vreo două familii care se îngrijesc de scara blocului, n-ar fi mai bine să plătim oricât pentru un îngrijitor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!