Caută
Close this search box.

Mai putem fi păcăliți cu o carte?

În vizita noastră săptămânală prin librăria Cărturești, din Brăila Mall, am dat peste această carte: Bătălia pentru viitorul României, gândurile unui român la vârful NATO, scrisă de Mircea Geaonă.

Mai cunoaștem pe cineva care a scris o carte despre ce va face și ce va drege pentru a duce România în rândul țărilor de mâna întâi. Și lumea l-a votat, i-am cumpărat cartea, i-am citit-o și am sperat că va fi bine, dar nu prea am făcut mulți pași în direcția bună.

Unde mai pui că, la finele primului mandat, a mai scris o carte, lumea a crezut în continuare că va fi bine, dar când alegi doar răul mai mic nu are cum să iasă bine. Dovada clară că răul mai mic s-a aliat cu răul mai mare și acum suntem conduși de persoanele pe care nu le-am votat.

În fine, mi-e silă de clasa politică autohtonă. Apar pe rețelele sociale doar când au de strâns voturi. Se bat cu cărămida în piept că vor face ce n-au făcut alții în treizeci de ani, că ei ar fi din alt aluat, când la bază au aceleași principii.

Și mă întreb: mai putem fi păcăliți cu o carte?

P.S. Îmi place foarte mult cum a fost plasată cartea domnului Geoană. Am depășit orizonturile roșii sau doar ne dau pâine și circ, iar ei continuă să fure până și aerul pe care-l respirăm?

2 răspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!