Caută
Close this search box.

Am plătit rata pentru locuință lucrând în weekend

stupi_de_albine

Pe lângă jobul zilnic de consilier vânzări de utilaje agricole, în weekend mai desfășor o activitate, activitate ce mi-a permis să plătesc ratele pentru locuință în 2021.

Este mai mult un hobby, dar fac această activitate de mai bine de zece ani. S-ar putea transforma la un moment dat într-un bussines de sine stătător sau aș putea renunța la el, dar nu mă prea lasă inima.

Am început să cresc albine când eram la facultate. La început am avut o singură familie de albine și nu știam despre ele mai multe decât știu acum despre călătoriile interplanetare.

Dar acea familie de albine a reprezentat catalizatorul pentru această pasiune, care, pe lângă faptul că-mi permite să mă deconctez de la problemele cotidiene îmi oferă și posibilitatea să-mi suplimentez veniturile.

Este satisfăcător să vinzi un produs, la producerea căruia ai contribuit, și acesta să fie apreciat de către consumatori.

Nu este simplu, timpul liber este, cel puțin primăvara și vara, inexistent, dar sunt de părere că nimic durabil nu se realizează fără sacrificii. Am nevoie de albine, cum acestea au nevoie de mine, căci îmi permit să lucrez în aer curat, în natură.

Sper ca fetiței să-i placă la fel de mult ca și mie apicultura și să-i pot ceda din cunoștințele mele.

Așa că, în în cazul în care dorești să consumi miere naturală, ajunsă din stup direct la tine pe masă, fără intermediari, lasă-mi un comentariu mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!