Caută
Close this search box.

Câteva recomandări pentru sălile de dans

three female dancers dancing

De câteva săptămâni ne ducem fata la o sală de dans din oraș unde învață primii pași de dans modern. Ea este super entuziasmată de această activitate, noi suntem super încântați.

Cum în Brăila nu sunt așa de multe astfel de săli, este aglomerație mare la cea mai cunoscută. În fiecare, seară când se țin aceste cursuri, pe strada unde este amplasată sala de dans nu ai loc să arunci un ac în furnicarul de mașini.

Cât timp copiii sunt prinși cu lecțiile de dans, însoțitorii îi așteaptă care pe unde pot. Unii stau în mașini, alții prin vestiare, alții pe o băncuță de pe hol. Ați zice: ce mare lucru că stai în picioare sau pe o bancă de lemn vreme de o oră.

Dar, din punctul meu de vedere, este. Faptul că cei care dețin această sală nu s-au gândit și la însoțitori este trist. Mulți dintre noi venim de la serviciu, ne luăm copiii în fugă să-i aducem să-și cultive pasiunea.

Aș fi apreciat și aș fi fost dispus să plătesc suplimentar dacă sala de dans ar fi avut următoarele:

  • parcare mai încăpătoare, nu poți funcționa cu o parcare în care încap șase autoturisme. Nici nu vreau să știu ce este în sufletul și gândul vecinilor când vin acasă și găsesc strada plină, intrarea în curte blocată și nici un număr de telefon lipit de parbriz.
  • sală de așteptare pentru însoțitori. Nu vreau să stau o oră în picioare, să rezem pereții. Aș fi apreciat dacă aș fi putut comanda un ceai și aș fi putut sta pe un scaun câtă vreme fata învață să danseze.
  • monitoare cu imagini din sala de dans. Cum vă simțiți când mergeți la un service auto și cei de acolo vă duc autoturismul într-un loc unde nu-l puteți vedea, acum multiplicați de câteva ori acest sentiment. Pentru liniștea părinților, nu cred că este o investiție colosală să montezi un monitor și o cameră video.

Este greu, dacă nu imposibil să aduci îmbunătățiri unui loc deja construit. Dar dacă ai de gând să deschizi o sală de dans, pe lângă instructorii buni și palmares, consider că ți-ar aduce un plus de câștig dacă ai avea în vedere lista de mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!