Caută
Close this search box.

Treaba cu Brăila și Galați – strategia comercianților

la cafea

Nu știu dacă a mai observat cineva, dar am impresia că există o înțelegere între comercianții care operează în cele două orașe, Brăila și Galați.

În această toamnă avem câteva evenimente importante la care trebuie să fim prezenți în ținute cât mai ferchezuite. Eu mi-am găsit ușor costum și pantofi adecvați, dar soția a avut ceva dificultăți.

De fiecare dată când își caută ceva de încălțat prefer să mă duc să sparg pietre într-o carieră sau să încarc apă într-o găleată cu o linguriță.

Nu sunt destule calmante pe lume care să mă introducă în atmosfera de shopping, dar încerc, nu de fiecare dată reușesc, să o încurajez, pardon, să mă încurajez.

De data aceasta, după ce am luat la pas magazinele din Brăila, fără succes bineînțeles, am dat năvală peste frații din Galați.

La fel, nimic purtabil și pe mărime pe la magazinele de pe artera Prelungirea Brăilei. Noroc cu magazinul Musette din Shopping City Galați care lucrează cu un calapot special pentru a mea soție.

Am impresia că aceștia fac pantofi doar pentru ea, în urmă cu ceva timp căutând de asemenea niște pantofi de nuntă au fost singurii care aveau pe mărime.

Ți s-a întâmplat să cauți un lucru în Galați sau Brăila și să-l găsești în celălalt oraș?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!