Caută
Close this search box.

Trebuie să știi ce-ți dorești

cartea_Proiectul_Hail_Mary

Recunosc, a fost o vreme când citeam cam tot ce-mi pica pe mână în materie de dezvoltare personală. Unele cărți au fost o porcărie, scoase doar pentru a produce bani de pe seama credulilor, dar pe unele le recitesc cu drag.

Cel mai important lucru pe care l-am învățat citind cărți motivaționale este acesta: pentru a realiza lucruri, în primul rând trebuie să știi ce-ți dorești.

Împreună cu jumătatea ne-am făcut un obieci din a trece pe o listă lucrurile pe care dorim să le realizăm pentru casă. După ce dezbatem pe subiect, afișăm lista pe frigider, pentru a ne fi mai ușor s-o vizualizăm când deschidem ușa acestuia.

Au fost ani în care nu am reușit să tăiem totul de pe listă, dar au fost ani, cum este și acesta, în care am realizat în prima parte a anului tot ce ne-am propus pentru anul în curs.

Da, am realizat obiectivele pe care ni le-am stabilit pentru 2022 în materie de casă, așa că, după ce am avut satisfacția enormă de a tăia obiectivele realizate de pe listă, ne-am mai stabilit un calup de obiective.

La început, o mare parte din cei care ne treceau pragul și vedeau lista ne credeau duși cu pluta, dar în timp am constatat că mai trag cu ochiul la aceasta, probabil pentru inspirație 🙂

Este simplu, înainte de a pleca la drum, stabileșteți destinația, indiferent că este vorba despre job sau viață personală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă, apicultor în weekend, soț și tată 100% din timp.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!