Caută
Close this search box.

S-au făcut doi ani de când utilizez un telefon Oppo

Vreme de câțiva ani am fost utilizator de telefoane Samsung, am fost foarte mulțumit de calitatea acestora, toate până într-o zi, când am trecut la Oppo.

Ultimul telefon Samsung pe care l-am deținut a fost un Galaxy Note 8. La momentul resepctiv, anul 2018, era telefonul de vârf al sud coreenilor. Am utilizat telefonul aproape patru ani, până când, din lipsa mea de grijă, i-am făcut sticla ecranului țăndări.

În momentul în care am plecat către Altex să schimb acel Note 8, eram setat să merg tot pe un telefon Samsung, eventual un iPhone, dar prețurile acestora, la momentul respectiv, m-au dat pe spate.

Dezamăgit, m-am reorientat către Oppo, modelul lor cel mai performant de atunci era Reno 6 Pro 5G, telefon ce costa cu 25% mai puțin decât alternativele de la Samsung sau Apple.

După doi ani de utilizare, nu consider că telefonul m-a dezamăgit. A primit update-uri de soft și securitate regulat, este performant, iar acumulatorul se încarcă în câteva minute cu încărcătorul livrat de producător.

Am obsevat că în jocuri a început să se încălzească destul de tare, câteodată se blochează, dar nu prea-l utilizez pentru această activitate. Pozele realizate cu el sunt decente, iar ecranul este suficient de bun să-mi permită să urmăresc când sunt în deplasare câte un film.

Sper ca telefonul să mai reziste cel puțin un an, iar când acesta nu va mai putea fi utilizat probabil că voi alege un telefon din eșalonul superior.

Una peste alta, nu m-a dezamăgit Oppo cu acest telefon. Nu are vibe-ul unui Galaxy Ultra sau iPhone Pro Max, dar este un telefon care-mi permite să fac tot ce vreau într-o zi de lucru sau weekend.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!