Caută
Close this search box.

Când visele devin realitate

Combină axială John Deere S770i

Cine spune că visele nu pot deveni realitate este un mare mincinos, un laș care nu a îndrăznit niciodată să viseze cu adevărat.

Visam în urmă cu câțiva ani să vând utilaje agricole, iar de câteva luni bune asta fac.

Știi zicala: „poți scoate țăranul din sat, dar nu poți scoate satul din țăran”, fix ăsta mi-s eu, om de țară crescut de mic printre tractoare și fiare.

Acum, la aproape 6 ani de la acel vis, fac exact ce mi-am dorit, vând tractoare și utilaje agricole.

Mă trezesc în fiecare dimineață cu entuziasm pentru că nu știu ce-mi va rezerva ziua, știu că nu va semăna cu cea de ieri și că trebuie să profit la maxim din fiecare întâlnire pe care o am cu un client.

Orice negociere este un dans, poate dura luni de zile sau se poate încheia într-o clipă. Nu există bucurie mai mare ca atunci când ajungi la fermier în curte cu tractorul, combina sau implementul nou.

Știi că ceea ce tu îi vinzi îl va ajuta să se dezvolte, permițându-i să lucreze o suprafață mai mare de teren, într-un timp cât mai scurt și cu un efectiv de oameni redus.

Totul a plecat de la un vis. Am muncit câțiva ani de zile pentru a ajunge aici, iar acum mă pregătesc pentru viitor, pentru alte visuri.

Să visezi nu este suficient, asta este clar. Dacă nu ești dispus să-ți sacrifici din timp, să depui efort și să ieși din zona de confort visul este cam degeaba.

Dar nimic nu poate fi mai frumos decât să te trezești în fiecare dimineață știind că îți trăiești visul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!