Caută
Close this search box.

Am fost în vizită la Ferma de la Coadă

Am fost în vizită cu fetele la Ferma de la Coadă, o fermă unde oamenii pot interacționa cu animalele domestice sau exotice.

Pentru cineva crescut la țară, o vizită într-o fermă cu multe animale trezește amintiri. Mi-am adus aminte de zilele din copilărie, când mergeam cu căruța pe câmp pentru a cosi fân, când aveam grijă de vaci și porci, când totul se învârtea în jurul animalelor pe care le creșteam în curtea părintească.

Primul gând a fost să mă opun vizitei în fermă, ce mare scofală, sunt sătul până peste cap de zilele în care nu aveam timp de joacă, doar de animale.

Dar nu este aceeași treabă, aici nu trebuie să pui mâna pe furcoi sau roabă, iar pentru cei mici, care nu mai stau în preajma animalelor, vizita la fermă reprezintă o experiență plăcută.

La Ferma de la Coadă îți sunt prezentate animalele de un ghid, ai șansa să pui mâna pe acestea, să călărești un cal sau ponei și să faci o plimbare prin împrejurimi cu căruța sau tractorul.

Dacă ți se face foame poți servi masa direct în fermă, o parte din ingrediente provin de la animalele ce sunt crescute acolo, în fermă.

Ferma de la Coadă deschide pentru cei mici ușa care-i transpune în copilăria părinților sau bunicilor, pot vedea de aproape o vacă sau un măgar, este locul unde își pot hrăni curiozitatea.

Vă recomad cu căldură să vă programați o vizită în fermă, veți fi plăcut impresionați. Găsiți mai multe detalii drespre locație și rezervare pe pagina fermei: FermaDeLaCoadă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!