Caută
Close this search box.

Pe cine vom vota primar al Brăilei?

assorted colors umbrella

Întrebare întrebătoare, pe cine vom vota primar al Brăilei oare?

În 2024 vom avea un maraton electoral, un an în care îi vom alege pe toți, inclusiv pe conducătorii localităților în care viețuim.

La Brăila, de câțiva ani, ne este primar Viorel Marian Dragomir, din partea PSD. Din câte văd, adică, nu prea văd pe nimeni ieșind din rândurile opoziției pentru a-i ține piept, pare că Brăila va fi lăsată pe mai departe pe mânile lui Marian.

O fi bine, o fi rău? Când competiția lipsește și performanța este lăsată să fie dusă de valurile Dunării.

În ultimii ani Brăila a devenit un șantier bramburit, nu s-a ținut cont că vor fi limitate rutele de acces, iar modernizările par să-și găsească mai toate finalizare către începutul campaniei electorale, să dea bine pe afișele electorale.

Ce ne-am dori pentru Brăila pare în continuare lăsat mai către alte generații, generații ce vor alege să părăsească orașul în căutarea bunăstării pe alte meleaguri.

Nu s-a demarat mai nimic care să atragă tinerii în oraș sau să-i țină pe cei născuți aici. În continuare accentul este pus pe masa votantă pensionară. Poate că de vină suntem și noi, cei care ne cam băgăm picioarele în ele de voturi și așteptăm minuni.

Orașul pierde bani, nu atrage cu nimic turiștii interni, nu mai zic de cei externi, iar industria ospitalității este aproape inexistentă. Nu sunt scoase din paragină clădirile istorice, nu sunt create facilități pentru cei care doresc să întreprindă diverse lucruri.

Așteptăm de ani de zile o schimbare, dar se pare că toată clasa politică locală este subjugată unui singur partid și unei singure doctrine de conducere.

În concluzie, cu inima strânsă, la finalul alegerilor de anul viitor, Brăila va fi mai mult ca sigur, din nou, o pată roșie pe harta țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Autor

IONUȚ PAVEL

Tată de fete, pasionat de literatură și gaming, vânzător de utilaje agricole cu normă întreagă.

Abonează-te pentru a fi la curent cu noutățile!